Skip Navigation Links

Kadın Bir Çiçek Kadar Nadide Varlıktır

MKÜ Rektörlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nünde başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere tüm bayan çalışanlara ve öğrencilere karanfil dağıtt

Yaşam   A+a-

MKÜ Rektörlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nünde başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere tüm bayan çalışanlara ve öğrencilere karanfil dağıttı.
Kampüs alanındaki Fakülte ve diğer birimlerde bulunan bayanlara dağıtılan karanfiller çok renkli görüntülere sahne oldu.
Bayanların oldukça memnun kaldığı karanfil dağıtımıyla ilgili olarak açıklamada bulunan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, “Kadını görmezden gelen zihniyeti benimseyen bir toplum, başarıdan her zaman yoksun olmaya mahkûmdur. Kadınlarımızın kimliğini ve sınıfını sosyal toplumumuz içinde statülendirmek yerine onlara gereken eşitliği tanımak toplumun huzuru ve refahı için kaçınılmazdır” dedi.
Kadınların uğradığı şiddet olaylarına da değinen Rektör Güder, “Kadınlar yeryüzünün en müstesna insanlarıdır. Kadının olmadığı bir dünyadan bahsetmek söz konusu dahi olamaz. Kadına yönelik şiddet olaylarının giderek arttığı bu günlerde böylesine hoş bir uygulamayla kadının bir çiçek kadar nadide, el kaldırılamayacak kadar kutsal varlıklar olduğunu hatırlatmak istedik” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet