Skip Navigation Links

Antakya MYO 3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumuna Katıldı

MKÜ Antakya Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Bölümü üçüncüsü düzenlenen Sempozyum için Gaziantep’e gitti.

Eğitim   A+a-

Antakya MYO 3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumuna Katıldı
 
Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Bölümü üçüncüsü düzenlenen Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumu için Gaziantep’e gitti.
 
Özel güvenlik alanının akademik anlamda gelişmesi ve uygulanmasında karşılaşılan problemlere çözüm üretmek için 1 Mart Cuma günü düzenlenen 3. Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumuna Antakya Meslek Yüksekokulu’ndan Mülkiyet ve Özel Güvenlik Bölümü katılımcı olarak orada bulundu.
 
 
 Öğretim görevlisi Akın Karakuyu, Vedat Akkoca ve Oğuz Parlakay gözetiminde Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Bölümünden 8 öğrenci Gaziantep’e gittiler. 09.00 – 10.00 saatleri arası Atatürk Kültür Merkezi’nde kayıt işlemlerinin tamamlanmasından sonra 10.00 – 12.00 arası Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz tarafından oturum açıldı. Gün içerisinde düzenlenen beş oturumdan dördüncüsünde Eğitim Mevzuat ve Özel Güvenlik Uygulama Örnekleri konulu oturumda Hatay İlinin Özel Güvenlik Görevlilerinin Sosyo- Ekonomik Yapıları ve Mesleki Sorumluluk Anlayışları hakkında Mülkiyet ve Özel Koruma Bölümü Öğretim Görevlilerinden Vedat Akkoca katılımcılara ve öğrencilere bilgi verdi.
 
Oturumların bitmesi üzerine Gaziantep Üniversitesi Seyirtepe Tesisinde aksam yemeği yenildi ve Gaziantep Üniversitesi Türk Halk Musikili DevletKonservatuarı THM Korosu Gaziantep Türküleri konulu konser programı için Atatürk konferans salonuna gidildi.
 
İki gün süren Sempozyumun ikinci günü ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesin’ de saat 08.30’ da panel ile başladı. Eğitim ve Hizmette Karşılaşılan Sorunlar ile İlgili Oturumda Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik Bölümü Öğrenci Profili konulu seminerde öğretim görevlisi Akın Karakuyu sunumunu gerçekleştirdi. Türkiye’de Üniversitelerde Özel Güvenlik Eğitimi Veren programlarda Okutulan Hukuk Derslerinin Müfredatları Bakımından İncelenmesi konulu sunumu Öğretim Görevlisi Oğuz Parlakay yaptı. 11-30 ve 12.30’daki Özel Güvenliğin Emniyet Boyutu Paneli sona ererken katılan öğretim görevlilerine ve öğrencilere Sempozyum Katılım Belgesi verildi.
 
Sempozyumun bitmesinin ardından Antakya Meslek Yüksekokul’u Mülkiyet ve özel güvenlik bölümü Gaziantep şehir turunda Bakır Sanatları ve Zeugma Müzelerini gezdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet