Skip Navigation Links

Gençlerimizi Uyuşturucu Batağından Kurtaralım

Emniyet müdürlüğü ile ilçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ortak proje ile uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Gündem   A+a-


İSKENDERUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU... ile 8gunhaber
GENÇLERİMİZİ UYUŞTURUCU BATAĞINDAN KURTARALIM
İskenderun ilçe Emniyet müdürlüğü ile İskenderun ilçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ortak bir proje ile uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili çalışma başlatıldı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada,uyuşturucu ile ilgili sadece operasyonların yetmediğini belirterek bu illet ile topyekun bir mücadele yapılmasının gerektiğini belirtti.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrrem Keleşoğlu ise gençlerin bir ülkenin geleceği olduğu nu belirtirken gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için gerekli tüm tedbirlerin okul içerisinde ve dışında alındığını ifade etti.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise uyuşturucu madde bağımlılığının tedavisi olan bir hastalık olduğunu, bağımlıların sağlık kuruluşlarına giderek yardım alabileceklerini belirterek umutsuzluğun çaresinin madde değil sevgi olduğunu, madde bağımlılığının toplumsal bir mesele ve herkesin bunun çözümünde üzerine düşen görev ve sorumluluğu olduğunu kaydetti.
 
Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin yapmış olduğu uyuşturucunun zararlarını anlatan resim sergisi açıldı.
Düzenlenen toplantıya askeri ve sivil erkan ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
 
 
 
 

Gençlerimizi Uyuşturucu Batağından Kurtaralım videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet