Skip Navigation Links

'Cumhuriyet'i sonsuza dek yaşatacağız'

Türkiye'nin ilk ve tek Hıristiyan Belediye Başkanı Fuat Süme, Cumhuriyet'i sonsuza dek yaşatacaklarını belirtti.

Gündem   A+a-

“Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatacağız”
 
Türkiye’nin ilk ve tek Hıristiyan Belediye Başkanı Fuat Süme, Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatacaklarını belirtti.
İskenderun’a bağlı Arsuz Belde Belediye Başkanı Fuat Süme, Cumhuriyet Bayramı törenlerinin yapılmamasına bir anlam veremediğini söyledi.
Süme, Cumhuriyet’in önemli bir yönetim biçimi olduğunu belirterek,”Cumhuriyet’i çok iyi anlamalıyız. Cumhuriyet’i yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi her zaman muhafaza etmeliyiz.”dedi.
Başka Türkiye’nin olmadığını ifade eden Süme,”Ülkemize ve Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkmalıyız. Cumhuriyet kolay kazanılmadı. Cumhuriyet Bayramı törenlerinin yapılmamasını anlamış değilim. Cumhuriyet her zaman coşku içerisinde kutlanmalı. Cumhuriyet bir milletin yeniden doğuşudur. Bizi biz yapan en büyük değerdir” şeklinde konuştu.
Terör olaylarını kınıyorum
Son günlerde artan terör olaylarını kınayan Süme,”birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Terörle bir yere varılmaz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Umarım bir an önce terör olayları biter.”dedi.
Van depremine çok üzüldük
Van’da meydana gelen 7,2 şiddetindeki depreme çok üzüldüklerini ifade eden Süme,”Van ilinde meydana gelen deprem bizleri derinden üzdü. Umarız yaralılar bir an önce iyileşir. Tüm yaralar bir an önce sarılır. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın” dedi.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet