Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nuri Üysen ve Hasan Bahtiyar Çok Gururlu

Özel Atalar Ortaokulu’nun Hatay genelinde aldığı bilimsel proje yarışması sonuçları Nuri ÜYSEN ve Hasan BAHTİYAR’ı çok gururlandırdı.

Eğitim   A+a-


ATALAR KOLEJİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

NURİ ÜYSEN VE HASAN BAHTİYAR ÇOK GURURLU
Özel Atalar Ortaokulu’nun Hatay genelinde aldığı bilimsel proje yarışması sonuçları okul sahipleri Nuri ÜYSEN ve Hasan BAHTİYAR’ı çok gururlandırdı.
 
İlk ve Ortaokul Müdürü Erkan Karaca, düzenlediği basın toplantısında, “Özel Atalar Ortaokulu bundan 7 yıl önce başlattığı bilim şenliği ışığını Hatay’da ilk kez yaktı. O yıldan bu yana bilimsel proje üretiminde çocukları yönlendirmede bayrağı kimseye kaptırmıyor. Eğitimin en önemli yanı bilimsel olmasıdır. Dünya ülkeleri bu konuda hızla yol alırken, bizim ülkemizde neler oluyor diye bakmak gerek.”dedi.
Karaca,“ATALAR KOLEJİ ilk açıldığı yılda bilimsel proje adı altında bir çalışma başlatarak o yıl ortaokulda okuyan tüm öğrencilerimize ve hatta 4 ve 5. sınıf öğrencilerimize üzerlerinde aylarca çalıştıkları bir proje yaptırmış ve yılsonuna doğru Bilim Şenliği adı altında bunun sunumunu ve sergisini gerçekleştirmiştir. Hatay’da bir ilke imza attığımız için çok gururluyuz.”şeklinde konuştu.
Karaca, Geleneksel hale getirdiğimiz bu bilim şenliğinin bu yıl 8. sini düzenleyen ortaokul bölümü çalışmasını 5 yıldır M.E.B. ve TUBİTAK ın ortak projesi olan BU BENİM ESERİM ile birleştirmiştir. Hatay’da yapılan ilk elemeye 95 proje ile katılan okulumuz, elemelerden sonra 26 proje ile Hatay’da lider okul olmuştur. Hatay’ın tüm okullarından katılan yüzlerce projeden seçilen, 387 projeden 101 tanesi İskenderun’a aittir. Bunun dörtte birine sahip olan ATALAR ORTAOKULU hem Hatay hem de İskenderun’da liderliğini bilimsel anlamda da kimseye kaptırmamıştır.”ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuri Üysen ve Hasan Bahtiyar Çok Gururlu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş