Skip Navigation Links

Taksiciler İsyanda

İskenderun’da yasal yükümlülüklerini yerine getiren bazı taksi şoförlerine belediyenin yer göstermemesi ve 4 yıldır oyalaması nedeniyle mağdur durumda

Gündem   A+a-

İskenderun’da yasal yükümlülüklerini yerine getiren bazı taksi şoförlerine belediyenin yer göstermemesi ve 4 yıldır oyalaması nedeniyle mağdur durumdalar.
Bugün git yarın gel diyerek 4 yıldır oyalandıklarını belirten taksi şoförleri İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek başkan yardımcıları Haluk Arlı ve Emin Dönmez arasında gidip gelmekten bıktıklarını söylediler. Yıllık 4 bin 500 tl vergi ödeyen ve ticari plakaları bulunan taksiciler yıllardır belediyeden kendilerine durak gösterilmesini bekliyorlar. Belediye yönetiminden her defasında farklı şekillerde olumsuz cevap aldıklarını belirten şoförler trafik polislerinin tuttukları tutanaklar sonrasında köşeye sıkıştılar. Belediyeden yer gösterme belgesi almadıkları takdirde araçları bağlanılacak olan taksi şoförleri belediye yönetiminin 4 yıldan bu yana kendilerini oyaladıklarını yer gösteremeyeceklerini söylüyorlar ama 14 ayrı yere yeni plaka ve durak verildiğini belirten şoförler “ biz derdimizi kime anlatacağız başkana gidiyoruz yardımcılarına yönlendiriyor yardımcılarına gidiyoruz başkana gönderiyorlar. Hiç birisi bizim sorunumuzu çözmüyor. Evimize ekmek götüremesek biz ne yapacağız. Başkan size durak verirsem kıyamet kopar herkes bana saldırır bu kadar taksi müracatı var diyor. Biz sıfırdan plaka istemiyoruz, zaten yıllardır plakamız var ama durağımız yok, illa kaçakmı çalışalım. Biz her türlü yasal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz ancak belediye bize yer göstermiyor. Eğer belediye bizim sorunumuzu çözmez ise arabalarımızı belediyenin önüne getirip ateşe vereceğiz. Bıktık artık” şeklinde konuşarak tepkilerini dile getirdiler.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet