Skip Navigation Links

Uygun;'Turizmciler Gelecekten Umutlu'

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, bölgedeki turizmcilerin gelecekten umutlu olduklarını belirtti.

Ekonomi   A+a-


ANEMON ZİYARET 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
UYGUN: TURİZMCİLER GELECEKTEN UMUTLU
- İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, bölgedeki turizmcilerin gelecekten umutlu olduklarını belirtti.
Uygun, İskenderun’da yeni faaliyete giren Anemon Otel Müdürü Ahmet Turan Demirtaş’ı ziyaret etti.
Uygun, İskenderun’un ilk beş yıldızlı oteline kavuştuğunu belirterek,”Bölge sanayi ve turizm alanında hızla gelişiyor. İskenderun Körfezinin nüfusunun 5 yıl içerisinde iki üç kat artacağı belirtiliyor. Buraya gelen misafirler, konuklar, yerli ve yabancı turistler için bu tip otel yatırımları büyük önem arz ediyor” dedi.

 
 
 Uygun,”İskenderun denizi ile doğası ile yaylaları ile turizmin her türlüsünü yapacak gücü içerisinde barındırıyor. Bu güzellikler bölgeye gelen konukları cezp ediyor. Şuan da üç tane daha bölgeye beş yıldızlı otel yapılacak. Anemon otel sahiplerine ve yöneticilerine yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
 Demirtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek amaçlarının halka en kaliteli hizmeti vermek olduğunu söyledi.
Ziyarete dernek yöneticileri, tur operatörleri, rehberler ve acenta sahipleri katıldı.
 

 
Uygun;
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet