Skip Navigation Links

Gümüş'ler Fidda İle Türkiye Gündeminde

İskenderunlu işadamı Nihat Gümüş İzmir’de 7.si düzenlenen uluslar arası IF Wedding 2013 Gelinlik, Damatlık ve Giyim Fuarı’nda Fidda tekstil firması il

Ekonomi   A+a-

Gümüş'ler Fidda İle Türkiye Gündeminde
İskenderunlu işadamı Nihat Gümüş İzmir’de 7.si düzenlenen uluslar arası IF Wedding 2013 Gelinlik, Damatlık ve Giyim Fuarı’nda Fidda tekstil firması ile düzenlenen defilede tasarım ve modelleri ile damgasını vurdu.
 
İskenderunlu işadamı Nihat Gümüş’ün kurduğu ve çocukları ile uluslar arası tekstil firması olmasını sağladığı Fidda tekstil ile İzmir’de bu yıl yedincisi yapılan IF Wedding 2013 Gelinlik, Damatlık ve Giyim Fuarı’nda yeni modelleri sergiledi. Türkiye’nin önde gelen tekstil firmalarının da katıldığı fuara başta orta doğudan olmak üzere yabancı ülkeden davetlilerde büyük ilgi gösterdi. Fidda‘nın. turuncu, siyah, kobalt mavi, altın ve beyaz renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonu ünlü mankenlerin üzerinde podyuma çıktı.

 
Arap konukların ön sıraları doldurduğu defilede Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç, Didem Soydan, Nur Gümüşdoğrayan ile Uğurhan Akdeniz Ajans modelleri Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Dilara Davran, Pınar İnce, Mine Postacı, Simge Ünal, Pelin Tolon, Gamze Balım, Çağrı Davutoğlu, Lale Acarı, Ezgi Tuyuran, Burcu Yarın, Gizem Öztürk, Sinem Tuncay, Seden Ünsal, Emir Türedi, Emre Aydın, Sarp Kaya ve Yiğit Terzi herkesi büyüledi.
 
Fidda Tekstil’in sahibi Nihat Gümüş 30 yıllık firmanın başta ortadoğu olmak üzere yurt dışında dünden bugüne tasarım ve modelleri ile her yıl yeniliklerle tekstil sektöründe önemli adımlar attıklarını belirterek,” firma olarak 7 si düzenlenen bu fuarda sunulan yeni modeller herkesin büyük ilgisini çekti. Gösterilen ilgi ve beğeniden dolayı çok mutlu olduk.Kendimiz ve ülkemiz adına gurur duyduk.”dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet