Skip Navigation Links

“ Şoförlük mesleği hoşgörü ve sabır gerektirir”

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, şoförlük mesleğinin hoşgörü ve sabır gerektirdiğini belirtti.

Gündem   A+a-


ŞOFÖRLER ODASI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Akın:
-“ Şoförlük mesleği hoşgörü ve sabır gerektirir”
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, şoförlük mesleğinin hoşgörü ve sabır gerektirdiğini belirtti.
Akın, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda, İskenderun bölgesindeki taşıyıcı kooperatif başkanları ile düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, sürücülerin trafik kurallarına uymalarının sağlanması amacıyla böyle bir seminer düzenlediklerini söyledi.
Akın, birinci önceliklerinin can emniyeti olduğunu belirterek,”Bizler her zaman toplumla iç içe olan insanlarız. Sürekli toplu taşıma yapan şoför arkadaşlarımız dikkatli, hoşgörülü, sabırlı ve trafik kurallarına uyan saygılı sürücüler olması gerekmektedir. Şoförler, araçlarının bakımında son derece titiz olmaları ve gerekli tedbirlerinin alınmasında duyarlı olmalarını ve araçlarının bakımlarını aksatmamaları gerekir” dedi.

 
 
 
 
 İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı ise “Eğitim seminerimizde,
kazaların asgari seviyeye indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uymalarının sağlanması, uymayanlara ise cezai müeyyide uygulanması amacıyla böyle bir seminer düzenledik. Ayrıca çıkarılan son kanun ile artık tüm polisler ceza yazabilecek”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kooperatif başkanları trafikte karşılaştıkları sorunları dile getirerek giderilmesi yönünde trafik ekipleri ile karşılık fikir alışverişinde bulundu.
 
 

“ Şoförlük mesleği hoşgörü ve sabır gerektirir” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet