Skip Navigation Links

'Şehit Annesi Olmak Bir Şereftir'

Hassa Kaymakamı tarafından Şehit Yunus Kaya’nın ailesi ziyaret edildi.

Yaşam   A+a-

HASSA KAYMAKAMI TEKBIYIKOĞLU’DAN ZEHİT AİLELERİNİ ZİYARET.
Hassa Kaymakamı tarafından Şehit Yunus Kaya’nın ailesi ziyaret edildi.
Hassa İlçesine bağlı Akkülek(Halallar) Köyü’nde ikamet eden Şehit, Yunus Kaya’nın ailesini ziyaret eden Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü N.Kemal TAN,Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ali Selli,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gürkan Kabakçı ve İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak,şehidin annesi Ayşe Kaya ile sohbet ederek,sorunlarını dinlediler ve aileye şükranları ifade ettiler.
Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU;
“Şehitlik makamının dinimizde önemli bir yeri olduğunu belirterek; şehit bir evlat sahibi olmak kimseye nasip olmaz, şehit annesi olmak ,şehit yakını olmak,bir şandır, bir şereftir. Ne mutlu sizlere. Yüce Türk Devleti ve Necip Türk Milleti sizlerden gurur duyuyor. Huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza borçluyuz. Evlatlarına helal süt emziren annelerimize borçluyuz. Yüreğinizdeki acıyı , alnınızda gurur ve onur tacı olarak görüyoruz.”dedi.
 
Kaymakam TEKBIYIKOĞLU;
Devlet olarak, şehit yakınlarının her zaman yanında olduklarını ve devlet kapıların sonuna kadar açık olduğunu belirterek, devletin şefkatli elleri , sizleri daima kucaklayacaktır.”dedi.
Şehit Annesi Ayşe Kaya ise, ziyaretlerinden dolayı,Kaymakama teşekkür ederek, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet