Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nişan İçin Gelecekti Şehit Haberi Geldi

Şehit olan Uzman Çavuş Ayhan Say'ın Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Gündem   A+a-

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ayhan Say'ın Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Erzin Kaymakamı ve Dörtyol Kaymakam Vekili İlhan Abacı, Dörtyol Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu, Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Tömez, şehit Uzman Çavuş Ayhan Say'ın (33) Ocaklı Mahallesi Türkoğlu Sokaktaki baba ocağına giderek acı haberi aileye bildirdi.


Haberi alan şehidin yakınları ve komşuları cenaze evine gelerek gözyaşlarına boğuldu.
Şehidin halası Hatice Coşkun, kardeşi ve şehit babası Hasan Say'a sarılarak, "Teröristler askerimizin içerisinde. Bitirin artık bu terörü. Analar ağlamasın artık" diye feryat etti. Şehidin babası Hasan Say da, "Onlar bitirmezse biz bitireceğiz" dedi. Şehidin bir yakını da, "Şerefsizler kanımızın son damlasına kadar sizinle savaşacağım" diyerek tepkisini dile getirdi.
Bu arada, evladının şehit olduğu haberini İskenderun'daki akrabalarının evinde öğrenen anne Ayşegül Say, evine getirildiğinde feryat etti. "Oğlum bir hafta sonra gelecektin, tatlı yiyecektik. Ne olursunuz 'yalan deyin. Gerçek olduğunu söylemeyin" diyerek ağladı.
Bir hafta önce Büşra S. ile söz kesilen şehit Uzman Çavuş Ayhan Say'ın bir hafta sonra izine gelip nişan töreni yapmayı planladığı öğrenildi. 

Beş kardeşi olduğu öğrenilen şehidin evine Türk Bayrağı asıldı. Şehit Ayhan Say'ın cenazesinin yarın Dörtyol Ocaklı Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar