Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

11 Bin Üyeyi Sendikamıza Kazandırdık

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 11 bin üyeyi sendikalarına kazandırdıklarını kaydetti.

Gündem   A+a-

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül Açıklaması
 
 Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 11 bin üyeyi sendikalarına kazandırdıklarını kaydetti.
Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş'de yetkiyi Çelik-İş'e verdiğini belirtti.
Ülke genelinde yaklaşık 35 bin üye sayısına ulaştıklarını ifade eden Gül,
"Ülke ve bölge genelinde sürdüğümüz toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ederken, diğer yandan da örgütlenme çalışmalarımızı sürdürüyor ve yetki tespiti konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na başvurularda bulunuyoruz. Bu bağlamda, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde ve İskenderun'da faaliyet gösteren bölgemizin seçkin sanayi kuruluşlarından olan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş'de uzun bir süredir işçilerle ele ele yürüttüğümüz örgütlenme çalışmamız, mutlu sonla bitti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yetki tespit başvurumuzu değerlendirmiş, ilgili fabrikada
Çelik-İş'in yetkili sendika olduğunu taraflara beyan etmiştir" diye konuştu.
Çelik-İş Sendikasının yoluna başarıyla devam edeceğini belirten Gül, işçilerle omuz omuza, yürek yüreğe çok daha büyük işler başaracaklarını kaydetti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş