Skip Navigation Links

Civelek İstanbul'da Hatay Günleri'ne katıldı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek İstanbul'da Hatay Günleri'ne katıldı

Gündem   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek İstanbul’da Hatay Günleri’ne katıldı
 
İskenderun Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Hatay Günleri’nde stand kurdu.
İstanbul’da Hatay Günleri Fuarı, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in katılımıyla açıldı.
İstanbul’da Hatay Günleri etkinliği, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek tarafından törenle başlatıldı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’in de katıldığı İstanbul’da Hatay Günleri etkinliğinde, İskenderun Belediyesi kentimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bu yıl da stand kurdu.
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul’da Hatay Günleri etkinliği ile, kentimizin sosyal, kültürel, zirai ve sınai bakımdan tanıtımının amaçlandığını söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İstanbul, Asya’nın Avrupa’ya açılan bir kapısı ise Hatay’da Ortadoğu’nun Avrupa’ya bakan kapısıdır. Bu açıdan İskenderun ve İstanbul stratejik önemde iki kenttir. Büyük İskender İskenderun’u kurarken, önce İskenderun limanı kurdu. Liman İskenderun’un bütün tarihi boyunca stratejik önemini hep korumuştur. Bugün de öyledir. İskenderun Limanı Doğu Akdeniz’in Ortadoğu’ya da hitap eden en önemli limanıdır. Valimizin desteğiyle Hatay, her geçen gün daha da gelişmektedir. Hatay’ımızı bütün dünyaya elbirliği ve güç birliğiyle tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.
Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği açılış sonrasında, İskenderun Belediyesi’nin açtığı stand gezildi. İstanbul’da Hatay Günleri 1 Nisan tarihine kadar devam edecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet