Skip Navigation Links

AK Parti'nin Esnaf Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti İskenderun İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu esnaf toplantıları devam ediyor.

Politika   A+a-


AK PARTİ ESNAF TOPLANTISI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
AK PARTİ’NİN ESNAF TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
 
 
AK Parti İskenderun İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu esnaf toplantıları devam ediyor.

 
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, İşadamı ve Ak parti meclis üyesi Sabahattin Uygun’un düzenlemiş olduğu esnaf toplantısında bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
 
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Uygun, amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek,”Bizler her zaman gerek esnafımıza gerek halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu konuda doğru hizmetlerin yanında yanlış uygulamaların karşısında oluyoruz. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Sizlere düzenlenen toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Feriz ise esnafların bir ülke ekonomisinin lokomotifleri olduğunu belirterek,”AK Parti her zaman esnafın yanında olmuştur. Bu konuda gerekli destekleri ve yasaları çıkarmıştır. Ak parti hükümeti sayesinde bölgeye birçok hizmet geldi ve gelmeye devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
 
 
Karasayar ise zaman buldukça her zaman esnaflarla bir araya geldiklerini belirterek,”AK Parti iktidarları döneminde ülkede uygulanan mali disiplin sayesinde ülkemiz Dünya’nın en güçlü ekonomileri arasında yerini almıştur. Ülkemizde son dönemde yapılan yatırımlar ile işsizlik azalmış halkımız rahat bir nefes almıştır. Ne sorununuz varsa biz çözmeye hazırız”diye konuştu.
 
Düzenlenen toplantıya ulucamii caddesinde faaliyet gösteren bir çok esnaf katıldı.
 
 
 

AK Parti'nin Esnaf Toplantıları Devam Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet