Skip Navigation Links

Çalışkan'a Yılın Strateşik Vizyon Sahibi İşadamı Ödülü

Türk-Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından bu yıl 7.düzenlenen 'TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri' sahiplerini buldu.

Ekonomi   A+a-

ÇALIŞKAN’A YILIN STRATEJİK-VİZYON SAHİBİ İŞ ADAMI ÖDÜLÜ
 
Türk-Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri’ sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen çeşitli kategorilerde ödüllerin verildiği törende, Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan’a 'Stratejik Vizyon Sahibi İş Adamı' ödülü verildi.
 
İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde konuşan stratejik düşünce kuruluşu TASAM Başkanı Süleyman Şensoy, ödüllerin ömür boyu hayat çizgisi çerçevesinde tespit edildiğini belirterek, “Tarihin kırılma anlarından birisini yaşadığımız bu dönemde, Stratejik Vizyon sahibi kurum ve yöneticilere çok ihtiyacımız var. Kurumsallaşan TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri’nin ana fikri insan kaynağının niteliğine dayalı kalkınma modelimizi teşvik etmektir” dedi.
 
Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan da törende yaptığı konuşmasında “Ülkemizin önde gelen seçkin şahsiyetleriyle birlikte anılmak, onur vericidir. Bu ödüle layık olmaya çalışacağım” dedi
 
TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri’nde ‘Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat’ kategorisinde Dışişleri Bakan Yardımcısı büyükelçi Naci Koru, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Mehmet Ulvi Saran, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, SGK Başkanı Fatih Acar ödül aldı. Gazeteci-Yazar’ kategorisinde Lütfü Şahsuvaroğlu ve Mehmet Ali Birand, Siyasetçi ödülü Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ödül aldı. ‘Devlet Adamı ödülü ise eski TOKİ başkanı, Savunma Sanayi kurucu müsteşarı ve TBMM Genel Sekreteri Vahit Erdem’e verildi.
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet