Skip Navigation Links

'El Yıkamak Hayat Kurtarır'

HBB İLE MKÜ İŞ BİRLİĞİYLE EL HİJYENİ EĞİTİMİ DERMATİT RİSKLERE KARŞI UZMANLAR UYARDI

 'El Yıkamak Hayat Kurtarır'Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Gastronomievi ve Mustafa Kemal Üniversitesi Enfeksiyon Kontrol Komitesi iş birliğiyle, El Hijyeni Günü dolayısıyla sağlık ve hijyen konularında toplumun farkındalığını artırmak amacıyla eğitim düzenledi.
 
UNESCO Gastronomievinde Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından "El Yıkamak Hayat Kurtarır" sloganıyla verilen eğitimlerde, HBB personellerine ve vatandaşlara yönelik etkili el yıkama yöntemleri, el antiseptiği ve lateks eldivenlerin doğru kullanımıyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
 
Katılımcıları günlük yaşamlarında ve mesleklerinde daha sağlıklı uygulamaları benimsemeleri konusunda teşvik eden MKÜ görevlileri, katılımcılara ayrıca genel mutfak hijyeni konularında da önemli bilgiler aktardı.
 
Sıcak su ile el yıkamanın dermatit risklere sebep olduğuna dikkat çeken uzmanlar; sıvı sabun ya da alkollü el antiseptiğinin avuç içi, el sırtı, parmak araları, tırnak yüzeyleri ve bileklerin her tarafına temas etmesi gerektiğini vurguladı.
 
HBB Gastronomievi yetkilileri, Hatay halkına hizmet verdikleri her tesiste kalitenin yanı sıra hijyen koşullarını da çok önemsediklerinin altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet