Skip Navigation Links

HBB’DEN PERSONELE VE VATANDAŞLARA İLK YARDIM EĞİTİMİ

HBB gerçekleştirdiği ilk yardım eğitimleriyle meydana gelebilecek afet durumlarına,hastalıklara ve kazalara karşı personelini ve vatandaşları bilinçle

 HBB’DEN PERSONELE VE VATANDAŞLARA İLK YARDIM EĞİTİMİWeb
TV

Sağlık   A+a-

 HBB’DEN PERSONELE VE VATANDAŞLARA İLK YARDIM EĞİTİMİ
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği ilk yardım eğitimleriyle meydana gelebilecek afet durumlarına, hastalıklara ve kazalara karşı personelini ve vatandaşları bilinçlendiriyor.
 
HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 4 ay önce kurulan İlkyardım Eğitim Merkezi aracılığıyla HBB personeli ve vatandaşlara Sağlık Bakanlığı onaylı ilk yardım eğitimleri veriliyor.
 
Afetlerde veya hayatın olağan akışında hasta ve yaralılara eldeki mevcut imkânları kullanarak 112 ekipleri gelene kadar ilaçsız temel ilk yardım müdahalelerini gerçekleştirmeyi öğretmek amacıyla düzenlenen eğitimlerde katılımcılara, temel ilk yardım, afetlerde ilk yardım ve güncelleme ilk yardım konularında bilgiler verildi.
 
Yetkililer verilen eğitimlerle, büyükşehir belediyesi bünyesinde Çalışan ve İş Sağlığı Güvenliği Yönetmeliğine göre ilk yardımcı bulundurma sayısını yüksek tutmayı, personel ve vatandaşların ilk yardım farkındalığını arttırmayı amaçladıklarını ifade etti.
 
Eğitim sonunda katılımcılara Sağlık Bakanlığı onaylı sertifikaları dağıtıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 HBB’DEN PERSONELE VE VATANDAŞLARA İLK YARDIM EĞİTİMİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet