Skip Navigation Links

Esnaflara Bal Gibi SGK Prim Müjdesi

Hamit Bal ve beraberindeki heyet, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Esnaflara Bal Gibi SGK Prim MüjdesiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Sosyal Güvenlik Haftası ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyet, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Ziyarete, SGK İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun SGK İlçe Müdürü Remziye Evren ve İskenderun SGK İlçe Müdür Yardımcısı Muzaffer Akkoyun katıldı.
Ziyarette konuşan Bal, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bu yılki temalarının "Kayıt dışı istihdam ile mücadele" olduğunu söyledi.
Prim ödemelerinin 2024 Temmuz tarihinden, 28 Şubat 2025'e kadar ertelendiğinin müjdesini veren Bal, "Esnafımız ve işverenlerimiz biriken borçlar için kaygılanmasınlar. Temmuz ayına kadar biriken primleri, faizsiz ve gecikme zammı olmadan taksitlendirme imkanı veriyoruz" dedi.
 
Yaptıkları faaliyetlerin duyurulması konusunda basının önemine değinen Bal, "Yaptığımız faaliyetler ve yapacak olduğumuz projelerin halka duyurulmasını sağlayan basına teşekkür ediyoruz. Birlikte çalışmaktan duyduğumuz memnuniyeti bilmenizi istedik. Sosyal Güvenlik Haftası dolayı ile birçok etkinlik düzenledik. Etkinliklerde sizleri görmekten mutluluk duyarız" dedi.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, ziyarete gelene heyetin ve SGK çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak, "Hafta dolayı ile yapmış olduğunuz ziyaretten memnuniyet duyduk. Sosyal Devletin gerekliliği olan kurumuz ile çalışmalarımız devam ediyor. Kamuoyu adına hizmet veren basının her zaman doğru bilgiyi aktarması ve doğruluktan ayrılmaması için gösterdiğimiz gayret sürecektir. Bu vesile ile tüm SGK çalışanı ve yetkilisinin Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum" şeklinde konuştu. Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esnaflara Bal Gibi SGK Prim Müjdesi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet