Skip Navigation Links

Bu Sergide ‘ENGEL’ Yok, Emek Var, Gayret Var!

İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’nün ve Engelli Derneklerinin koordinesinde Engelliler Haftası neden

Bu Sergide ‘ENGEL’ Yok, Emek Var, Gayret Var!

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’nün ve Engelli Derneklerinin koordinesinde Engelliler Haftası nedeniyle Primemall AVM’de sergi etkinliği düzenlendi.
 
Sergiye İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, engelli dernekleri, aileler ve davetliler katıldı.
 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, hayata küsmeden emek vererek çaba ortaya koyarak böylesine güzel eserler meydana getirebilmenin herkese nasip olamayacağını belirterek “O yüzden yaptığınız iş, hocalarımızın da gayreti, teşvikiyle yapmış olduğunuz çalışmalar bizim için çok kıymetli. Burada sergilenmesini de ayrıca anlamlı buluyoruz. Gönül gözüyle görerek, meydana getirdikleri bu eserleri Alışveriş Merkezinde, gelin görün onları cesaretlendirelim şevklendirelim. Onların bizim ilgimize, sevgimize ihtiyacı var. Bizim de onların ilgisine sevgisine ihtiyacımız var. Ben kendi adıma başta hocalarınız sizleri alkışlamak istiyorum” diye konuştu.
 
Serginin ‘Hayırlı olması’ dileğiyle açılış kurdelesi kesilerek görücüye çıkarılan ürünler Kaymakam Demiryürek ile davetliler tarafından tek tek incelendi ve yapanlardan bilgi alındı.
 
Engelliler tarafından yapılan el emeği göz nuru eserler ziyaretçilerin beğenisini aldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet