Skip Navigation Links

“Belen’de “İmza Günü, Şiir ve Müzik Dinletisi Etkinliği” Düzenlendi

“Belen’de düzenlenen “İmza Günü, Şiir ve Müzik Dinletisi Etkinliği” Katılımcıların Büyük Beğenisiyle Gerçekleşti.

“Belen’de  “İmza Günü, Şiir ve  Müzik Dinletisi Etkinliği” DüzenlendiWeb
TV

Belen   A+a-

 “Belen’de düzenlenen “İmza Günü, Şiir ve Müzik Dinletisi Etkinliği” Katılımcıların Büyük Beğenisiyle Gerçekleşti.
Belen Belediyesi ve Hatay Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği işbirliğinde düzenlenen “İmza Günü, Şiir ve Müzik Dinletisi” etkinliği, Belen Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Sağlık sorunları nedeniyle tedavisi devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi mezunu ve halen Batman Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini sürdüren öğrenci Erdem Gürel’e destek olmak amacıyla düzenlendi.
Kendi yazdığı “Yanlışım Varsa Düzeltmeyin” isimli şiirini okuyan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Eğitimci Şair-Yazar Ali Parlak, Rifat Kara, Çocuk Kitapları Yazarı Yağmur Yılmaz, Şair Pir Bekir Cila ve Şair Suna Kalkan gibi önemli isimlerin yanı sıra Hatay’ın tanınmış ozan ve sanatçıları da yer aldı. Aziz Tok, Eski TRT sanatçısı Muzaffer Gök, Bestami Kaplan, Süleyman Kordoğan, Aşık Sefil Ali, Turgay Aşkın, İbrahim Kurtini, Nuri Şıvga, Şeref Karan, Mustafa Cengiz, Necip Demir, Hilmi Kınalı, Vehbi Gülen ve Abdullah Cila, katılımcılara unutulmaz bir proğram yaşattılar.
Erdem Gürel’in sağlık masraflarına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte yazarlar kitaplarını imzalayıp, şiirlerini dinleyicilerle paylaştılar. Özellikle Belen halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, sanat ve edebiyatseverleri bir araya getirdiği gibi, Erdem Gürel’in tedavi masraflarına katkı sağlama amacını da büyük ölçüde beğeniyle gerçekleşti.
Etkinliğin sonunda yapılan açıklamada, katılımcılara ve destek verenlere teşekkür edilerek, Erdem Gürel’e yönelik desteklerin devam edeceği vurgulandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“Belen’de  “İmza Günü, Şiir ve  Müzik Dinletisi Etkinliği” Düzenlendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet