Skip Navigation Links

Kulüp Başarılarını Madalyalarla Taçlandırdı

İskenderun Mehmet Akif Ersoy SMAÇ Spor Kulübü Sporcularına Madalya Dağıttı

Kulüp Başarılarını Madalyalarla TaçlandırdıWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmenlerinin kurmuş olduğu İSKENDERUN MEHMET AKİF ERSOY SMAÇ SPOR KULÜBÜ tüm sporcularına gurur ve başarı madalyası dağıttı.
 
Nisan ayında Genç Erkek Voleybol Kategorisinde Hatay’ı Gaziantep’te temsil eden çiçeği burnunda kulübün yönetim kurulu bu yolda kendilerine maddi ve manevi destek olan hayırseverler Nihat Gizlen, Raif Gökmeydan ve Karaağaç İSs DÖNER sahibi Mert Akalın’a teşekkür plaketi, Belediye Kapalı Spor Salonu Müdürü Mehmet Akif Sağır’a ise kulüp tişörtü takdim etti.
 
Kulüp başkanı ve Antrenör Murat DÖNMEZ, konuşmalarında antrenmanlarına katılan tüm öğrencileri kutladı ve her öğrenciye verilen bu madalyanın sporu sevme kendini kanıtlama ve sosyal hayatta var olmanın bir ödülü olduğunu bununda dünya şampiyonu madalyasından daha değerli olduğunu söyledi. Konuşmanın sonunda etkinliğe katılan sporcu veli gazeteci hayırsever ve Okul Müdürü Ali KOÇ ve tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.
 
Raif GÖKMEYDAN, spor disiplini ve kültüründen bahsederek, tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi öğrencilere Zeki Çevik ve Ahlaklı olun öğütlerinde bulundu.
 
İSs DÖNER sahibi Mert AKALIN, “Biz güzel olan her şeyin arkasındayız ve tüm çocuklarımızla gurur duyuyoruz” dedi.
Mehmet Akif SAĞIR, İskenderun Belediyesi olarak tüm çocukların ve kulüplerin yanında olduklarını söyledi ve tüm çocukları kutladı.
Nihat GİZLEN, “Ben sadece bir veliyim fakat 3 çocuğumda bu okulun öğrencisiydi. Bir Oğlum ve kızım profesyonel sporcu oldu diğer oğlumda şampiyon olan takımın oyuncusudur, çocuklarımın sporda bir yerlere gelmesine şu arkamda gördüğünüz öğretmenleri vesile oldular ve eğittiler. Teker teker Murat Dönmez, Asiye Er, Hakan Yıldırım ve Murat Sarıfakıoglu, Emin Ersoy Köse hocama ve en önemlisi bu oluşumun yollarını açan okul müdürümüz Sn. Ali Koç beye teşekkürlerini sundu. Evet ben bu kulübe veli olarak maddi destekte bulundum. Benim isminin söylenmesi ve bu plaketler önemli değil fakat siz veliler ve biz İskenderun bunun gibi güzel ve kaliteli oluşumlara kurumsal ve bireysel olarak sahip çıkmalıyız” dedi ve teşekkür etti.
 
Toplamda sadece voleybol branşında 200 madalya dağıtılan bu etkinlikte veliler ve çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bizde İskenderun adına özellikle çocukları mutlu ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kulüp Başarılarını Madalyalarla Taçlandırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet