Skip Navigation Links

Fenerbahçe Ruhu Anneler Günü'nde de Bir Arada

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Anneler Günü’nde Cemnur Garden’da kahvaltı etkinliği düzenledi.

Fenerbahçe Ruhu Anneler Günü'nde de Bir AradaWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Anneler Günü'nü Unutulmaz Bir Etkinlikle Kutladı
 
İskenderun: İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, Anneler Günü'nü mülki idare amirleri, aileleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla özel bir organizasyonla kutladı. Dernek Başkanı Mustafa Düzen'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve eşi, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan ve eşi, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Hatay Baro Başkan Yardımcısı Şükran Düzen, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak katılımcılara teşekkürlerini iletti. Düzen, annelerin kutsal ve yeri doldurulamaz varlıklar olduğunu, her zaman saygı ve sevgiyle anılmayı hak ettiklerini vurguladı.
 
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek de tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarken, "Annelik, fedakarlığın, sevginin ve şefkatin en güzel örneğidir. Annelerimiz, hayatımızdaki en değerli varlıklardır. Onlara her zaman minnettar olmalı, onları sevgi ve saygıyla kucaklamalıyız." dedi.
 
Konuşmaların ardından anneler canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Fenerbahçe Ruhu Anneler Günü'nde de Bir Arada videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet