Skip Navigation Links

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDE 239 MEMURU KAPSAYAN SDS İMZALANDI

Belediye Başkanı Dönmez: 'Memurlarımızın Sözleşmeden Memnun Olması Önemli'

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDE 239 MEMURU KAPSAYAN SDS İMZALANDI

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi’nde görev yapan 239 memuru kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(Bem-Bir-Sen) Şube Başkanı Ahmet Kala arasında imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, en üst seviyeden imzalanan sözleşmenin mesai arkadaşlarına hayırlı olması dileklerini iletti.
 
Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Ahmet Kala, imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinden belediyede görev yapan tüm memurların yararlanacağını söylerken, sözleşmenin hayırlı olması temennilerini iletti. Kala, “İstişare kültürünü İskenderun Belediyesinde sözleşme öncesinde çalıştırdığınız, istişareye açık olduğunuz ve sözleşmenin bu aşamaya gelmesinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sözleşmenin isminin Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi olduğuna değinen Ahmet Kala, dengeden kastettiğimiz idarenin verebileceğinin maksimumu, sendikanın da alabileceğinin maksimumu. Ortak noktada buluşmak gerekiyor. Başkanımıza bir kez daha tekrar teşekkür ediyor, sözleşmemizin memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.
 
Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, memur mesai arkadaşlarının sözleşmeyle birlikte alacakları ek ücretlerden dolayı memnuniyetini ifade etti. Bem-Bir-Sen yönetimine sözleşme sürecindeki yaklaşımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Dönmez, “İşverenle sendikalar arasındaki sözleşmeler önemli. Bu sözleşmeleri bazen yılda bir veya iki kez yapıyoruz. Önemli olan en sonunda çalışan personelimizin imzadan sonra mutlu olması. Bizim için önemli olan budur. Belediyemizin belli bir geliri var. Bu gelirimizi makul ve mantıklı şekilde harcayabilmemiz gerekiyor. Biz de devamlılık ve sürdürülebilirlik esas. Bu ödemeleri yapabilmek hem çalışanımızın hem de belediyemizin daha sağlıklı şekilde idame edilebilmesi çok önemli. Önemli olan istişare ile ortak noktada buluşup hem devletimizi hem de vatandaşımızı düşünebilmek. Sizlerle makul noktayı bularak bugünlere geldik. Uyumlu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sosyal Denge Sözleşmesinin tüm Memurlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Ahmet Kala arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet