Skip Navigation Links

KADIN DAYANIŞMASI VE OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN GECE SES GETİRDİ

Arsuz Begonvilla'da gerçekleştirilen ‘’Kadın Dayanışması ve Otizmli Çocuklar İçin destek Gecesi’’ başarıyla tamamlandı.

 KADIN DAYANIŞMASI VE OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN GECE SES GETİRDİ

Arsuz   A+a-

 KADIN DAYANIŞMASI VE OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN GECE SES GETİRDİ.
Arsuz Begonvilla'da gerçekleştirilen ‘’Kadın Dayanışması ve Otizmli Çocuklar İçin destek Gecesi’’ başarıyla tamamlandı.
Bölgemizi yakinen ilgilendiren etkinlik, 3 Mayıs 2024 tarihinde yapıldı.
Kadınların el birliğiyle organize olduğu gece saat 20.00- 23.00 saatleri arasında gerçekleşti.
Anlam dolu program, bölgemizde çalışan kadınların bir araya gelerek, dayanışma ve destek dolu gecede hem yardımda bulundular ayrıca da gönüllerince eğlendiler.
Otizmli çocuklara destek ellerinin uzatıldığı toplantı önemiyle alakalı öne çıktı.
Bu güzel Gecede, depremden etkilenen kadınların el emeği göz nuru ürünlerin satışıyla hem otizmli çocuklara hem de girişimci kadınlara destek sağlandı.
Etkinliğin başarısında katkıları bulunan sponsorlar.
İskenderun Ticaret Sanayi Odası, İskenderun Deniz Ticaret Odası, Tosyalı Şirketler Grubu, Belen Belediyesi, Payas Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Yükseliş Koleji, İskenderun Teknik Üniversitesi, MD Tenis Academy, MHP İskenderun Kadın Kolları, İskenderun Ak Parti Kadın Kolları, Belen Üreten Eller Kooperatifi, Teknoloji Menajeri Şirketi, Arsuz Halk Eğitim, Arsuz CHP Kadın kolları, Payas Kadın Kooperatifi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti geceye büyük destek verdiler.
Bu güzel geceyi düzenleyen teknoloji menajeri Gülşah Erdener Akın konuşmasında,
"Üreten ve hiç vazgeçmeden yaşama tutunmaya devam eden kadınlarımızı bir araya getirmek ve onların tanışmalarını sağlamak özellikle hiçbir siyasi oluşumlara bağlı kalmadan oluşan organize, benim için büyük bir heyecan ve gurur vericiydi. Kadınlarımızın bölgemizde kooperatifler kurarak kendi el emeklerini sundukları stantlarda, ürünlerini misafirlere sunan kadınlarımız bizlerin gururu oldular.
Bundan böyle, bölgemizde yaşanan büyük felaketin yaralarını hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Hala çadırlarda, konteynerlerde ve rıhtıma bağlı gemilerde yaşam mücadelesi veren insanlarımızın her an nefeslerini ensemizde hissederek, yaşamaya devam edeceğiz. Bu gecenin düzenlenmesi esnasında, bizleri destekleyen bizleri bir an yalnız bırakmayan özellikle bölgemizde ses getiren sanayi kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerine ve İskenderun basın mensuplarına ayrıca hanımlarını bu organizeye gönderen beyefendilere, canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum’’. Dedi.
Gece boyunca, Gülşah Erdener Akın, misafirlerle birebir ilgilendi. Kadınlarımız gönüllerince gecenin tadını çıkarttı.
Katılımcıların eğlendiği ve birlik olduğu bu anlamlı gece, kadın dayanışmasının gücünü bir kez daha bölgemizde ortaya koydu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet