Skip Navigation Links

Genç kadın her diktiği ağaca bir hatıra bırakıyor

Hatay'da 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Genç kadın her diktiği ağaca bir hatıra bırakıyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Fidan dikimine katılan ve her diktiği ağaca hatıra bırakan Şeyma Ayşe Kaya, proje çerçevesinde diktiği ağaca hatıra olarak bilekliğini bıraktı.
Türkiye genelinde orman yangınlarının önlenmesi ve yangın sayılarının azaltılması amacıyla düzenlenen "Orman Benim" kampanyası çerçevesinde vatandaşlar, Hatay'ın Arsuz ilçesinde Karahüseyinli mevkisinde bir araya geldiler. Proje kapsamında toplanan katılımcılar, burada çöp topladı, yangına yol açabilecek çalıları budadı. Vatandaşlar, gelecek nesillere nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu.
Gerçekleştirilen fidan dikimine katılan ve her diktiği fidana bir hatıra bırakan Şeyma Ayşe Kaya (28), "Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Orman Benim projesi kapsamında, Karahüseyinli bölgesine fidan dikimi gerçekleştirdik. Ben kendim her diktiğim fidana kendimden bir hatıra bırakmayı çok seviyorum bugün de dikmiş olduğumuz fidana kendimden bir hatıra olarak bilekliğimi bıraktım" ifadelerine yer verdi.
"Orman Benim" adlı proje kapsamında düzenlenen etkinliğe İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demir Yürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Orman İşletme Müdürü Abubekir Yaylagül ve öğrenciler katılım sağladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Genç kadın her diktiği ağaca bir hatıra bırakıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet