Skip Navigation Links

Münazara yarışmasının İskenderun birincisi Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Münazara yarışmasını birinci olarak tamamlayan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllerini İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ın elin

 Münazara yarışmasının İskenderun birincisi Cumhuriyet Anadolu LisesiWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Münazara yarışmasının İskenderun birincisi Cumhuriyet Anadolu Lisesi
 
Cumhuriyet Anadolu Lisesi, “Hayatı en iyi öğrenmenin yolu kendi tecrübelerine göre hareket etmek” tezini savunan İskenderun Sahil Meslek Lisesini mağlup etmenin gururunu yaşıyor.
 
Aşık Veysel’i anma yılı kapsamında Türkçe’nin arı dil olarak kullanılması ve bize özgü değerlerimizi yaşatmak amacıyla liseli gençler tartışıyor adlı proje kapsamında İskenderun’da da liseler arası münazara yarışması düzenlendi.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Oğuz, Edebiyat Öğretmenleri Naciye Güneş, Saniye Tetik’in özverili çalışmaları münazara yarışmasında İskenderun İlçe birinciliğini getirdi.
“Hayatı en iyi öğrenmenin yolu aile ve arkadaş tavsiyesi dinlemek” tezini savunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, finalde İskenderun Sahil Meslek Lisesini finalde mağlup ederek turnuvayı birincilikle tamamlamanın sevincini yaşıyor.
 
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Âşık Veysel’in hakka yürüyüşünün 50’nci yıl dönümü dolayısıyla 2023 yılında Aşık Veysel’i anma günü ilan etmesinin ardından İskenderun’da da düzenlenen etkinlikler kapsamında Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu da anıldı.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Liseli Gençler Yarışıyor” Münazara Yarışması Finali Özel Başkent Okulları Konferans Salonunda yapıldı.
Münazara yarışmasını birinci olarak tamamlayan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllerini İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ın elinden aldı.
Yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ise ödüllerini ise İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ocakoğlu’nun elinden aldı.
Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, “Finale kalan her iki takımı ve yarışma boyunca mücadeleyi bırakmayan tüm takımlarda yer alan öğrencilerimizi, rehberlik eden öğretmenlerimizi ve desteklerini esirgemeyen okul idarelerimizi tebrik ediyoruz. Yarışmalarının adaletli bir şekilde sonuçlanmasında katkı sağlayan Jüri üyelerimize ve ev sahipliği için Özel Başkent Okullarına teşekkür ederiz. “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Münazara yarışmasının İskenderun birincisi Cumhuriyet Anadolu Lisesi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet