Skip Navigation Links

Bekir Altan Öyle Bi Söz Verdi ki!

Hatay’ın Payas ilçesi Belediye Başkanı Bekir Altan, başarıyı ödüllendirmeğe ve eğitime yüzde 100 destek vermeğe devam ediyor.

Eğitim   A+a-


Bekir Altan ile 8gunhaber
Bekir Altan Öyle Bir Söz Verdi ki!
Hatay’ın Payas ilçesi Belediye Başkanı Bekir Altan, başarıyı ödüllendirmeğe ve eğitime yüzde 100 destek vermeğe devam ediyor.
Geleneksel hale getirilen başarılı öğrencilere bilgisayar dağıtımı töreni sırasında herkesi heyecanlandıran Başkan Altan, ÖSS’de Türkiye geneli sıralamada ilk 100’e giren öğrencilere otomobil sözü verirken, Türkiye’de örneği görülmemiş bir uygulamaya da imza atmış oldu.
Başkan Altan’ın başarıya otomobil sözü, öğrenciler tarafından coşkuyla alkışlandı. Payas’ın adını sadece ekonomi ve spordaki başarılarla değil, eğitim alanındaki başarılarla da duyurmanın önemine dikkat çeken Bekir Altan, önce Nursan Anadolu Lisesi’nde ve ardından da Selim Şahin İlköğretim Okulu’nda bilgisayarları öğrencilere kendisi verdi.
 
 
 
 Başarı Ödülleri Verildi
Okullarında başarılı olan öğrenciler bu yıl da bilgisayar ile ödüllendirildi. Başkan Bekir Altan sürpriz ödülü açıkladı. Payas Belediyesinin gelenek haline getirip 3 yıldır aralıksız yaptığı başarılı öğrencileri ödüllendirme hizmeti bu yıl kapsamlı bir şekilde gerçekleşti.
Nursan Anadolu Lisesi’nde başlayan bilgisayarların dağıtımı töreni, Selim Şahin İlköğretim Okulu’nda devam etti.
 
  Nursan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Abdullah Duman Eker, Başkan Altan’ın “Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim” sözüyle başladı ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın eğitim camiasına verdiği sonsuz desteğe teşekkür ederken, hayal etmeğe ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Belediye Başkanı Bekir Altan, güzelliği ve başarıyı desteklemenin önemine vurgu yaptığı konuşmada, Payas’lı gençlerin daha iyi yerlere gelmesi için daha fazla destek vereceklerini söyledi.
Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesini kazanan öğrencilere Başkan Bekir Altan tarafından Dizüstü Bilgisayarları verildi. Bu yıl kapsamlı olarak verilen başarı ödüllerine öğretmenler kurulu tarafından seçilen başarılı öğrenciler de eklenerek 16 öğrenciye ödülleri verildi.
Selim Şahin İlköğretim Okulu’nda yapılan törende konuşan Başkan Bekir Altan, kendisinden önce sahneye çıkarak duygularını ifade eden minik öğrenci Furkan Polat’ın daha çok başırılı olup ödüller alarak size çok masraf çıkaracağız sözlerine atfen memnuniyetini dile getirdi ve bilgisayar ödülünün ötesinde bir müjde verdi.
Sıfır Model Araba Sözü
 
 ÖSS’de Türkiye geneli ilk 100’e giren kaç kişi olursa olsun Payaslı gerçlere otomobil sözü veren Bekir Altan, öğrenciler tarafından da coşkuyla alkışlandı.
Bekir Altan otomobil sözünü şu cümlelerle verdi: “Bu yıldan itibaren üniversite sınavında Payas’ta bulunan okullardan ilk 100 kişi arasına girecek tüm öğrencilerimize sıfır model araba sözü veriyorum. Siz hayal edin biz yapalım, siz başarın biz destek olalım size. Şehrimizin tanıtımına, kültür ve eğitim seviyesine katkı sağlayan herkese minnet tararız. Bugün Fen ve Sosyal Bilgiler Lisesini kazananlara destek oluyoruz, bunu çok zor şartlar yaşamamıza rağmen yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”
 
Sporculara Ev ve Araba Desteği
Tören sonunda Payas Belediyesinin lisanslı 1400 sporcusundan biri olan Halterci Tolga Bakıcı’ya Minikler Türkiye Halter Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olmasından dolayı Başkan Altan tarafından ödül verildi. Başkan Altan yaptığı açıklamada “ Eğitimde olduğu gibi Spor alanında da desteğimiz sonsuz. Geçtiğimiz yıllarda verdiğimiz sözü hatırlatmak istiyorum, Sporcularımızdan kim Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu olur ise onların bu başarısına bizde Ev ve Araba hediye ederek destek olacağız.” Dedi.
Ödül Alan Öğrenciler
Çağlalık Ortaokulundan : Halil Ücel
Şehit Çevik Ortaokulundan: Şule Tekir, Elif Edanur Geylan
Asım Gündüz İlkokulundan: Kübra Toprak
F.Altay Ortaokulundan: Hande Tunç
Selim Şahin İlkokulundan: Alaatin Berke Şahin, Mehmet Can Yarar, Furkan Karaöz
Mimar Sinan Ortaokulundan: Muhammet Yasak, Hamide Şule Çoban
Nursan Anadolu Lisesinden: Veysel Kalender, Nur Sultan Kara, Okan Hanbay, Esma İlkme, Nasır Yalçın, Hatice Yavuz
 
 
 

Bekir Altan Öyle Bi Söz Verdi ki! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet