Skip Navigation Links

Payas’ta Naylon Faturaya Sıkı Denetim..

Hatay Yaşam Gazetesi’nin manşete taşıdığı “Naylon Faturacılar Payas’ta Cirit mi Atıyor” haberini suç duyurusu kabul eden Hatay

Gündem   A+a-

Payas’ta Naylon Faturaya Sıkı Denetim..
Geçtiğimiz günlerde İskenderun’da haftalık olarak yayın yapan Hatay Yaşam Gazetesi’nin manşete taşıdığı “Naylon Faturacılar Payas’ta Cirit mi Atıyor” haberini suç duyurusu kabul eden Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, bu yönde sıkı denetimlere başladı.
Tır ve kamyonların irsaliye ve fatura denetimlerini yapan Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı İskenderun Denetim Koordinasyon Müdürlüğü ekipleri, işi sıkı tutarak irsaliye ve fatura denetimlerini Payas OSB girişinde gerçekleştirdi.
Demir yüklü tırlara yönelik düzenlenen denetimlerde, incelemeler dikkatli bir şekilde yapılarak, sahte fatura ve irsaliye kullanımını tespit etmeğe çalışıyor.
Türkiye ekonomisinin demir-çelik üssü Payas’ta üretim, istihdam, ihracat ve vergi rekorları kıran namuslu yatırımcılar bir yana, naylon fatura işinden büyük rantlar elde eden grupların da olduğu bilinirken, haber ekibimizin çekim yaptığı sırada bir demir çelik firmasıyla, bir çok nakliye şirketine de irsaliye ve fatura eksiğinden dolayı da ceza uygulaması yapıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet