Skip Navigation Links

Necati Batman'ın İlk Maaşından Çocuklara Döner Partisi

Arsuz'un göbeğinde İskenderun'a bağlı Büyükdere Mahallesi'nin çalışkan Muhtarı Necati Batman, bir yandan mahallenin sorunlarını hayırsever işinsanları

Necati Batman'ın İlk Maaşından Çocuklara Döner Partisi

Gündem   A+a-

 
Arsuz'un göbeğinde İskenderun'a bağlı Büyükdere Mahallesi'nin çalışkan Muhtarı Necati Batman, bir yandan mahallenin sorunlarını hayırsever işinsanlarıyla elele vererek çözmeye çalışırken, diğer yandan da İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'le belediyecilik hizmetlerinin hızlı bir şekilde gelmesini sağlıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu ile görüşerek içme suyu şebekesinin yenilenmesi için girişimlerde bulunan Büyükdere Mahallesi Muhtarı Necati Batman, sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.
 
Muhtarlık maaşına ihtiyacı olmadığını ve bu maaşı mahalledeki öğrencilerin yararına kullanacağını açıklayan Necati Batman, maaşını aldığı gün mahallenin tüm çocuklarına döner partisi düzenledi.
Öğrenci ve öğretmenlerin de katıldığı döner partisinde teşekkür eden tüm çocuklar, mahallenin geleceği için çalışan ve tüm çocukların sorunlarıyla ilgilenen Muhtar Necati Batman'ın jestinin devamını beklediklerini ifade ettiler.
 
Muhtar Necati Batman da tüm çocuklara her ay düzenli olarak maaşıyla çeşitli etkinlikler yapacağının sözünü verdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet