Skip Navigation Links

Evlilik Kredileri Hesaplara Yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca aile müessesesinin desteklenmesi, güçlendirilmesi, gençlerin sosyal risklere karşı korunması,

Evlilik Kredileri Hesaplara Yatırılacak

Gündem   A+a-

 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca aile müessesesinin desteklenmesi, güçlendirilmesi, gençlerin sosyal risklere karşı korunması ve gelişimlerine destek sağlanmasına yönelik kaynağın oluşturulması amacıyla Aile ve Gençlik Fonu kuruldu.
 
Fon kapsamında, “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi” hayata geçirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteği kapsamında sunulan faizsiz krediye başvurular 15 Şubat’ta alınmaya başlandı. Proje ile evlenmeyi planlayan depremzede çiftlere, ekonomik, psikolojik ve sosyal destekler sunularak evliliklerinin daha sağlam bir temele oturmasına yardımcı olunması hedefleniyor.
 
EN ÇOK BAŞVURU HATAY’DAN
 
Gençlerden sıfır faize başvuru en çok Hatay’dan yapıldı. Değerlendirmesi yapılan ve olumlu sonuçlanan çiftler, mart ayı itibarıyla evlilik öncesi eğitimlere katıldı. Çiftlere kredisi, resmi nikahlarının ardından hesaplarına yatırılmaya başlanacak.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet