Skip Navigation Links

Büyükşehir, Yangın Güvenliği Eğitimleriyle Halkı Bilinçlendiriyor

Hbb, Konteyner Kentlerde ve Öğrenci Yurtlarında Yangın Tatbikatı Yaptı

Büyükşehir, Yangın Güvenliği Eğitimleriyle Halkı Bilinçlendiriyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yangın tehlikelerine karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla harekete geçti.
 
HBB İtfaiye Daire Başkanlığınca öğrenci yurtlarında ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara, yangın güvenliği konusunda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
 
İskenderun ilçesinde Gazi Hatun Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler ve görevli personellere, Modernevler Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte yaşayan vatandaşlara ayrıca Dörtyol’da Kuzuculu Mahallesi'nde bulunan KYK Yurdu öğrencilerine yönelik yangından korunma eğitimi verildi.
 
Eğitimler kapsamında, olası bir yangında can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla yangın tatbikatı düzenlenirken, HBB uzman personelleri tarafından katılımcılara, yangın söndürme ekipmanlarının doğru kullanımı ve yangın anında güvenli tahliye yöntemleri konularında da pratik bilgiler verildi.
 
Büyükşehir yetkilileri, öğrenci yurtlarında ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların da acil durumlara karşı hazırlıklı olmasını sağlamak için bu tür eğitim ve tatbikatların düzenli olarak yapılacağını ifade etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet