Skip Navigation Links

Fotoğraf ile Ebru Sanatının Buluşması

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) İskenderun Meslek Yüksekokulu Basın - Yayın Teknolojileri ve Geleneksel El Sanatları Bölümleri İskenderun Prime Mall

Eğitim   A+a-

Fotoğraf ile Ebru Sanatının Buluşması
 
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) İskenderun Meslek Yüksekokulu Basın - Yayın Teknolojileri ve Geleneksel El Sanatları Bölümleri İskenderun Prime Mall alışveriş merkezinde sergi açtı.
İskenderun MYO öğrencilerinin ortaklaşa açtığı sergide, ‘’Öğrencilerin Gözünden İskenderun’’ konulu fotoğraf çalışması ve ebru çalışmaları sergilendi.
Sergi açılışına Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Fatih Can, MKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Baltacıoğlu, Mühendislik Fakültesi, İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdoğan Özbay, öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergi açılışını yapan Rektör Yardımcısı Can, sergiyi gezerken öğrencilerin çalışmalarından çok etkilendiğini belirtti ve etkinliğin İskenderun’u gerçekten yansıttığını, bu tür uygulamaların daha çok yapılması gerektiğini ifade etti.
Prof. Dr. Baltacıoğlu ise Ebru sanatı eserlerini yakından inceleyerek bu sanatın nasıl yapıldığı hakkında Cem Akpolat’dan bilgi aldı.
İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Oktay Söyler sergi hakkında: ’’ Bu tür sanatsal etkinlikleri yönetim olarak sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz.’’ dedi.
İskenderun MYO Öğretim Görevlisi Metin Güler ise ‘’ Modern Fotoğrafçılıkla Ebru sanatının bir arada verilmesi yeni ve eskinin bir arada verilebileceğini göstermiştir ‘’dedi.
İskenderun Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Fotoğraf ve Ebru sergisi 12-19 Şubat 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet