Skip Navigation Links

ARSUZ EVRENSEL ANAOKULU 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği minik öğrencilerin gösterileriyle coşku içinde kutlandı.

ARSUZ EVRENSEL ANAOKULU 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI

Arsuz   A+a-

 Arsuz Evrensel Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Gökmeydan Nazım Hikmet Kültür Merkezinde muhteşem bir etkinlik düzenledi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği minik öğrencilerin gösterileriyle coşku içinde kutlandı.
 
Arsuz Özel Evrensel Anaokulunun düzenlediği 23 Nisan etkinliğine CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Arsuz İş İnsanları Derneği yönetim kurulu Başkanı Adnan Ağır beraberinde yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Arsuz Evrensel Anaokulu kurucusu Müge Alkaya; ‘’ Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıldönümünde, Evrensel Anaokulu olarak, bugünün küçükleri yarının büyükleri çocuklarımız tarafından sahnelenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğine hoş geldiniz. Cumhuriyetimizin ilk ulusal bayramı olma özelliği taşıyan bu bayramda bizlere bağımsızlığımızı armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tüm kurucu değerlerine şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının anısı olarak bu bayram tüm dünya çocuklarına hediye edilmiştir. Ulu önderimiz Atatürk, hayatının sonuna kadar bu kutlamalara büyük önem vermiş, törenlerde bizzat yer almış, bu milli bayramı çok sevdiği çocuklara hediye etmiştir. 23 Nisan, bütün dünya çocuklarının kaynaştıkları dostluk, kardeşlik ve sevginin çokça yaşandığı bir gün olmuştur. Bugün bu bayram tüm Türkiye'de olduğu gibi Arsuz'umuzda da büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanmaktadır. Özellikle son yıllarda yaşadığımız felaketler sonucunda her Türk vatandaşı olarak bizlerde hem şahsen hem de Evrensel Eğitim Kurumları olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın psikolojik ve fiziksel gelişimleriyle normal yaşama ayak uydurması, aynı şekilde birer aydın, ilerici, Türk milletine ve lideri Mustafa Kemal Atatürk'e yaraşır bir Cumhuriyet muhafızı olması için üzerimize düşen görevi canla başla yapmaktayız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize, öğretmenlerimize ve çocuklarımıza bir kere daha teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ise konuşmasında ‘’ Evrensel Eğitim Kurumları kurucuları Müge ve Sedat Alkaya’ya çok değerli öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı minik öğrencilerimize bu güzel etkinliği düzenledikleri için teşekkür ediyorum.
 
Atatürk’ün rehberliğinde ilerlemek, ilkeleri ışığında hareket etmek, onun ideallerini benimsemek ve onun izinde yürümek tek hedefiniz olmalıdır. Sizlere armağan edilen bu önemli günün keyfini çıkarmak en büyük hakkınız. Bugünü kutlarken, siz çocuklarımızın, geçmişin değerini unutmayarak, Atatürk’ün izinde yürüyerek, cumhuriyetin temel değerlerini koruyarak ve çağdaş dünyanın gereksinimlerine uygun hareket ederek, ülkenize ve milletinize daha aydınlık bir gelecek inşa edeceğinize olan inancımız, tamdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümünde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ü saygı ve rahmetle anıyor, bugünü değerli kılan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, en içten duygularımla kutluyorum.’’ ifadelerine yer verdi.
 
Konuşmaların ardından öğrenciler, bu anlamlı günü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle bu özel güne anlam kattılar.
 
Gösterileri gururla izleyen öğretmenler, anne ve babalar ise etkinlik sonunda çocuklarını ayakta alkışladı.
 
Renkli kostümleri ve muhteşem performanslarıyla 23 Nisan özel programında, öğrencilerin hazırladığı dans gösterileri, şarkı ve piyano dinletisi izleyenlerden büyük beğeni aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet