Skip Navigation Links

Erkan Horuz'dan Özel Bireylere En Güzel 23 Nisan

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel bireylere kucak açan,

Erkan Horuz'dan Özel Bireylere En Güzel 23 Nisan

Gündem   A+a-


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel bireylere kucak açan Arsuz'lu hayırsever işinsanlarından Arsuz Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Erkan Horuz, Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine yemekli eğlenceli kutlama programı sundu.
 
Denize nazır bir mekanda özel bireylere harika bir 23 Nisan kutlama programı hazırlayan Arsuz Belediyesi Meclis Üyesi Hayırsever İşinsanı Erkan Horuz, özel bireylerle hem yakından ilgilendi hem de onlara unutamayacakları bir gün yaşattı.
 
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosuyla birlikte özel bireylerin 23 Nisan kutlamalarında mükellef bir sofra kuran ve sınırsız talebi kabul eden Erkan Horuz, çocukların gönlünde taht kurdu.
 
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, Hayırsever İşinsanı Arsuz Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Erkan Horuz'a tüm özel bireyler adına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet