Skip Navigation Links

Araç Suriye’den Geldi

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,Hatay'a geldi.

Gündem   A+a-

Araç Suriye’den Geldi
Adalet Bakanı Ergin.Araç Suriye'den Gelmiş "Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Patlama; 7 Ölü, 30 Yaralı"...
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Hatay'a geldi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,Hatay'a geldi. Hatay Havaalanı çıkışında bir açıklama yapan Adalet Bakanı Ergin, olayın üzücü olduğunu, patlayan aracın Suriye istikametinden sınır kapısına geldiğini söyledi. Aracın güvenlik kamerası görüntüsünün olduğu da belirten Ergin, "Görüntü kayıtları elimizde inceleniyor. Araç Suriye'den sınır kapısına geldikten sonra infilak ediyor. Neden ve nasıl olduğunu kayıtların incelenmesinden sonra ortaya çıkacak" dedi.
Ergin, Muammer Güler ve Hayati Yazıcı, inceleme yapmak üzere Cilvegözü Sınır Kapısı'na gitti.
MUHALİFLER 14.30'DA BULUŞACAKTI
Öte yandan Suriye dışında yaşayan bazı Muhalifler ile çeşitli ülkelerdeki destekçilerinin patlamanın meydana geldiği saatlerde Cilvegözüne gelecek olan bazı komutanlarla buluşacağı öne sürüldü. Sınır bölgesinden sızan haberlere göre bu toplantı saat 14.30 sıralarında Cilvegözü bölgesinde yapılacakken,Suriye'den gelmesi beklenenler gecikti ve patlama gerçekleşince de toplanamadılar.
TNT OLABİLİR
Patlamanın olduğu noktayı gözetleyen güvenlik kameralarının saptadığı tüm görüntüler kısa süredeAnkara'ya aktarıldı. Bu görüntülerde patlayan panelvan aracın Suriye yönünden girdiği belirlenirken bölgede inceleme yapan uzmanlarda patlayıcının yüksek miktarda TNT olabileceği üzerinde duruyor.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet