Skip Navigation Links

İGC’den Başkan Dönmez’e Ziyaret

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İskenderun Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Dönmez İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerini

İGC’den Başkan Dönmez’e Ziyaret

İskenderun   A+a-

 
31 Mart yerel seçimlerinin ardından İskenderun Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Dönmez İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerini kabul ederek önümüzdeki süreç içerisinde İskenderun yapacağı çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri beraberinde üyeler ile birlikte bugün İskenderun belediye binasında Mehmet Dönmez ile görüşen gazeteciler, Dönmez’e başarılar dilediler.
 
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, “5 yıllık hizmet süresinde 15 yıllık hizmeti İskenderun'a getireceğim. Ve İskenderun'u sivil toplum kuruluşları ve halkımızla birlikte Devletimizin de desteğiyle Allah'ın izniyle ayağa kaldıracağız” dedi.
 
Belediyecilik hizmetlerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hizmet alanı kargaşası olmadan İskenderun'a hizmet edeceklerini belirten Başkan Dönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte omuz omuza çalışacağız” dedi. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Belediye hizmetleri de dâhil her kesimden insana eşit mesafede olacağını da vurguladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet