Skip Navigation Links

Fatma Şahin İskenderun’a Geliyor

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in İskenderun’a geleceğini söyledi.

Fatma Şahin İskenderun’a Geliyor

İskenderun   A+a-

 
 
Yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Dönmez, belediyenin temizlik işleri müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldiğini, ilaçlama çalışmalarına kısmi olarak başlandığını aktardı.
 
Sakarya, Yunus Emre ve tepe mahallelerinde başlayan ilaçlama çalışmalarının, düzenli olarak tüm mahallelerde periyodik olarak uygulanacağını bu çalışmaların, Konteyner kentlerde de yapılacağını belirterek, “Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bizim sorumluluğumuzda olmamasına rağmen, sahadayız. Sivrisinek ve diğer haşerelerle gerekli mücadelelere başladık. Ekosistemi de bozmadan, doğa dostu ilaçlar kullanarak, doğa dostu bir şekilde mücadele edeceğiz” dedi.
 
Başkan Dönmez bu süreçte boş durmadığını eksikleri bildiğini belirterek, “Çözüm noktasında plan ve ekipman meselesini masaya yatırdık. Toplantılar yaparak kalıcı çözümler arıyoruz. Ama belediyemiz imkanları zorlanıyor. Bu yüzden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile görüştüm. İskenderun’da temizlik ve kanal temizliği için görüşmelerimiz oldu. HATSU ile birlikte süreci yönetmek için, ekip ve ekipman desteği istedik. İlgili bakanlıklarla da görüşme halindeyiz. Fatma Şahin Başkanımıza taleplerimizi iletir iletmez, yarın ilgili ekipleri, araçlarla birlikte İskenderun’a taşıyor. İlaçlama, yol, parke, kaldırım ne varsa, seferberlik içinde olacağız. Ayrıca bir kombine kanal açma aracı da tahsis etti. Ekipler hemen çalışmaya başlayacak. Önümüzdeki hafta içinde Fatma Şahin Başkanımız İskenderun’a gelecek. Sorunlarımızı, taleplerimizi yerinde göstereceğiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir uyumu içinde çalışacağız, desteğini İskenderun’da hissettireceğiz. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet