Skip Navigation Links

Miles And Smiles Biletleri Rende Tia'da..

Garanti Bankası ve THY'nın miles and smiles program ortaklığı ile biriken puanlarla bilet satışı yapan tek acente olarak hizmet veriyor

Ekonomi   A+a-


RENDE TİA 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

THY’nin Miles And Smiles Biletleri Rende Tia’da..
Rende Tia Turizm, Garanti Bankası ve THY’nın miles and smiles program ortaklığı ile biriken puanlarla bilet satışı yapan tek acente olarak hizmet veriyor.
Rende Tia THY Genel Acentesi Fevziye Rende, daha önce Hatay satış müdürlüğü veya 444’lü numaradan aranarak alınabilen miles biletlerini satma yetkisini alarak bölge halkına büyük bir kolaylık sunduklarını belirterek, 0 326 613 83 83 telefon numarasından Rende Tia’yı aramanın yeterli olduğunu söyledi.

 
 
 Yurt dışı turları pahalı değil
Uzun yıllardır düzenlediği yurt içi ve yurt dışı turlarla gündeme gelen Rende Tia’nın sahibi Fevziye Rende, yurt dışı turlarının öyle zannedildiği gibi pahalı olmadığını ve bir çok bankanın uzun taksit avantajı sunduğunu belirterek, “yurt dışı turlar öyle zannedildiği gibi çok pahalı turlar değil. Yurt içi turlar gibi yurt dışı turlarına da katılmak, farklı medeniyet ve kültürleri tanımak mümkün. Bir çok bankanın sunduğu uzun taksit imkanı, yurt dışı turlarını da cazip hale getirmiş durumda” dedi.
 

Miles And Smiles Biletleri Rende Tia'da..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet