Skip Navigation Links

İlk Tepkiler Akgöl Ve Çalışkan'dan

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’den sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı açıklamayla patlama olayını değerlendirdi...

Gündem   A+a-

İlk Tepkiler Akgöl Ve Çalışkan'dan
CHP’li Hasan Akgöl’den Önemli Açıklama..
CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’den sosyal paylaşım sitesi Face Book’tan yaptığı açıklamayla patlama olayını değerlendirirken, Türkiye’nin kanlı bir oyunun parçası haline getirilmek istendiğine vurgu yaptı.
Vekil Akgöl açıklamasında şöyle dedi: “Şuanda Cilvegözü sınır kapısında olay yerindeyiz. Gerçekleşen patlamada ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yetkililerin ilk ifadelerine göre patlama sonucu Suriye vatandaşlarından da ölenler olmuştur. Ölen Suriyelilere de Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye bu kanlı oyunun bir parçası yapılmak isteniyor. Bu olayın takipçisi olacağız. “
 
Olayın Arkasında Dış Güçler Var !
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Cilvegözü sınır kapısında yaşanan patlamayla ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Reyhanlı ilçemizde bulunan Cilve gözü sınır kapısında yaşanan patlama, çok karanlık bir olaydır. Sınır kapısı bir süredir yalnızca yardım kapısı olarak işlev görüyordu. Suriye için hayat damarı niteliğinde idi.
Öyle anlaşılıyor ki birileri bu kapının kapanmasını istiyor. Olayın perde arkasında dış güçler araştırılmalıdır. Bir süredir ilimizde cirit atan yabancı batılı ajanları kontrol etmek ve onların hareket alanlarını kısıtlamak gerekir.
Bu olayla sınır kapısının kapanmasını, olayların Hatay’a sirayet etmesini ve Hatay halkını birbirine düşürmeyi amaçlıyorlar.
Muhalifler, kontrol altında tuttukları ve kendileri için hayat kaynağı olan bu kapının açık kalmasını ister.
Suriye yönetiminin muhaliflerin kontrolündeki kapıdan bomba yüklü araçla giriş yapması kolay değildir. Bu nedenle Suriye yönetiminin bu operasyonu yapmış olma ihtimali zayıftır.
Halkımız oynanmak istenene oyunlara karşı tahriklere kapılmamalı ve duyarlı olmalıdır.
Patlama Türkiye’yi pasif savaştan, aktif savaşa sürüklemek isteyenlerin ve bölgede huzursuzluk çıkarmak isteyenlerin işidir. Bu olay gerekçe gösterilerek sınır kapısı kapatılmamalıdır.”
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet