Skip Navigation Links

HATAY KAZANDI

ÖNTÜRK: “ARTIK SİYASET BİTTİ ŞİMDİ MİLLETE HİZMET ZAMANI”

HATAY KAZANDI

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, mazbatasını aldıktan sonra Antakya EXPO alanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalık ile kucaklaştı.
 
AK Parti Hatay Milletvekilleri, Cumhur İttifakı Belediye Başkanları, il ve ilçe başkanları, Ülkü Ocakları teşkilatı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Programda konuşan Öntürk, “Artık bizim için siyaset bitmiştir, şimdi millete hizmet zamanıdır” dedi.
 
Başkan Öntürk konuşmasında; “Hatay kazandı. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle kucaklıyorum. Bugün 1 milyon 700 bin nüfusuyla Hatay’ımız kazandı. Biz de birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirerek Hatay’ı ayağa kaldıracağız. Asla ve asla adaletten şaşmayacağız. Karanlık odalarda siyaset yapmayacağız. Bireysel hizmet yapmayacağız. Hatay’ın hizmetkarı olmaya geliyoruz. Bu hizmetleri yaparken Samandağ’a da, Erzin’e de Hassa’ya da Yayladağı’na da 15 ilçeye adaletli ve eşit hizmet yapacağız. Ayrı gayrı demeyeceğiz. Burada çalışan personellerimizle birlikte hep beraber bu şehre hizmet edeceğiz. Biz Cumhur İttifakı olarak yola çıktık. Atalarımız 1939’da Hatay’ın kurtuluşu için bir oldu, beraber oldu. O gün Tayfur Sökmen başkanlığındaki parlamentoda Alevi, Kürt, Arap, Türk vardı. Hepsinin tek ortak noktası Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselem dediği Hatay’dı. Biz de bin yılın afetinden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle bu yola çıktık. Hamdolsun Hataylılar da bizle beraber oldu. Oy vermeyen kardeşlerim de var. Biz Hatay’ı 1 milyon 700 bin nüfusuna eşit hizmet yapacağız. Atalarımız gibi bizim için de Hatay şahsi meselemiz olacak. Birazdan belediye çalışanlarımız ile bir toplantı yapacağım” dedi.
 
BİZİMLE YOL YÜRÜYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Seçim programlarında verdiği ilk söze vurgu yapan Öntürk; “Bir sözüm vardı bu şehri yıkatmakla ilgili. İnşallah bugün bu şehri tertemiz edinceye kadar yıkatacağım. Projelerimizin vaat olmadığını, akit olduğunu söyledim. Kısa süre içerisinde kırsalımızı da şehrimizin merkezini de ve bir büyükşehir nasıl olacaksa hallerden otogarlara, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, gencimize ne söz verdiysek bugünden itibaren çalışma başlattık. Hatay imrenerek baktığımız illerin de önüne geçecek inşallah. 90 günlük kampanyamızda bir olduk, beraber olduk, el ele verdik. İşimizi biliyoruz. Ekibimiz hazır. Allah’ın izniyle sizleri alnı ak, başı dik şekilde bu şehirde yürüteceğiz inşallah. Asrın felaketinde bugüne kadar mücadele veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Milletimize bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. Her siyasi görüşten bizimle birlikte yol yürüyen değerli siyasi büyüklerimiz vardı. Bu şehrin ayağa kalkması lazım diyerek siyasi kimliklerini bir kenara bıraktılar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Gözleri kulakları bizde olan, duaları bizimle olan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu yıl sonunda binlerce konutu teslim edeceğiz. Önümüzdeki yılın 6. ayında hiç kimse bu şehri tanıyamayacak inşallah. O gayretle kampanya boyunca ne dediysek o hizmetleri yerine getireceğiz” ifadelerine yer verdi.
 
HATAYSPOR BU ÜLKENİN ÖNEMLİ BİR TAKIMI OLACAK
 
Hatayspor ile ilgili de açıklama yapan Öntürk; “Hatayspor da inşallah küme düşmeyecek ve Türkiye’nin önemli bir kulübü olacak. Spordan yatırımlara kadar yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Verdiğimiz her sözün de sonuna kadar peşinde olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız ve Allah’ın izniyle 1 yıl içinde Hatay’ı ayağa kaldıracağız. Dün 15 ilçenin belediye başkanını aradım. Biz hizmeti herkese eşit yapacağız dedim buraya davet ettim. Artık siyaset bitmiştir, Hatay’ın hizmetkarı olalım dedim. Bizim kapımız her zaman herkese açık. Buradan sonra da valimizi ziyaret edeceğiz. Toplantımızın ardından da çalışmalarımızı bir an önce çalışmalara başlayacağız. Artık bizim için siyaset bitmiştir. Artık bizim için sadece millete hizmet vardır. Burada olup Cumhur İttifakı adına seçilemeyen kardeşlerimiz de var. Defne, Samandağ, Erzin Belediye Başkan adaylarımız sonuna kadar çalıştılar. Biz bir aileyiz. Seçilen ve seçilemeyen, aday olan olamayan herkes için mücadele edeceğiz. Bir söz de muhtarlarımıza veriyorum. Seçilenin de, seçilemeyenin de başımızın üstünde yeri var. Allah hepinizden razı olsun. Allah bu şehrin birlikteliğini bozmasın. Allah’a emanet olun” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.
 
Başkan Öntürk, konuşmasının ardından milletvekilleri ve Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanlarını da sahneye çağırarak vatandaşları birlikte selamladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet