Skip Navigation Links

Nazmi Ceylan’dan Tebrik ve Teşekkür Mesajı

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Yerel Seçimlerin son bulmasının ardından teşekkür ve tebrik mesajı yayınladı.

Nazmi Ceylan’dan Tebrik ve Teşekkür Mesajı

İskenderun   A+a-

 
İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Yerel Seçimlerin son bulmasının ardından teşekkür ve tebrik mesajı yayınladı.
Nazmi Ceylan’ın mesajı şöyle;
 
“Sevgili hemşehrilerim,
İskenderun’a hizmet etmek üzere yola çıktığımız 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Seçimlere katılmış tüm siyasi partilere ve İskenderun’a hizmet etmek için yola çıkmış diğer aday arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimi kazanan değerli Mehmet Dönmez Beyefendi’yi de ayrıca tebrik ediyorum. Benim ve diğer aday arkadaşlarımızın yola çıkma amacının İskenderun’u yeniden ayağa kaldırmak ve hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu biliyorum. Seçim sürecinden sonra kırgınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi bir kenara bırakarak şehrimiz için çalışmaya devam edelim. İnşallah bu süreçte kazanan İskenderun olur. Ve bu güzel şehir yeniden eski günlerine döner.
 
Adaylık sürecim başladıktan sonra birçok dostumuzdan, kardeşimizden destek ve tebrik telefonları aldım. Bu süreçte korkusuzca yanımda olan ve emek vermiş kardeşlerimin hepsine teşekkür ediyorum. Bizim emeklerimize ve bize güvenen kardeşlerimizin oylarına son ana kadar sahip çıkan değerli yol arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kıymetli yol arkadaşlarım süreci büyük bir özveriyle yönettiler. Emeği geçen tüm kardeşlerime tekrardan teşekkür ediyorum ve hepsinin gözlerinden öpüyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin.”
 
NAZMİ CEYLAN
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet