Skip Navigation Links

BAŞKAN GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETLERİ!

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven 5 yıllık başkanlık döneminin sona ermesi münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

BAŞKAN GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETLERİ!Web
TV

Gündem   A+a-

 Ziyaretler kapsamında; Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği, İskenderun Güney Eğitim Vakfı ve Arsuz İş İnsanları Derneği ile bir araya geldi.
2019 da rekor oy ile Arsuz Belediye Başkanı seçilen Dr. Asaf Güven 5 yıllık dönem içerisinde yaptıkları hizmetleri dile getirirken, bu süre zarfında birden çok doğal afetin yaşandığını ve hizmetleri ciddi anlamda aksattığını buna rağmen tüm imkanları zorlayarak iş yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde Başkan Yardımcısı Gökhan Gökpınar ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Başkan Güven, gazetecilere 5 yıllık sürede neler yapıldığı ve bu hizmetlerin yapılırken nelerle karşılaşıldığı hakkında bilgiler verdi. Başkan Güven, “Her şeyin bir sonu var. Demokrasiye inanıyorsak, seçilenlerin bir süresi olduğunu biliyoruz. Zaman zaman bu süre devam edebilir bazıları da yeni seçilir. Demokrasi gereği bizim de süremiz burada bitiyor. Bu süre zarfında Arsuz’da biz elimizden geleni ve imkanlar ölçüsünde yapmaya çalıştık. Tabi ki birlikte yaşadığımız felaketler var. İlk başladığımızda bir sel oldu. Ardından yaklaşık bir buçuk yıl süren bir pandemi süreci yaşadık. Daha sonra üç ilçeyi kapsayan ama en fazla hasarı Arsuz’a veren bir yangın gerçekleşti. Bu yaraları tamda sardık derken asrın felaketi olarak nitelendirilen bir deprem yaşadık. Ama yapacak bir şey yok. İstediğimiz kadar şansız dönem diyelim, bunlar yaşanacakmış demek ki. Ben hepinize teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BAŞKAN GÜVEN’DEN VEDA ZİYARETLERİ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet