Skip Navigation Links

Fuat Tosyalı Stadyumu Hizmete Alındı

İskenderun’da yenileme çalışması tamamlanan 9 bin 800 kişilik Fuat Tosyalı Stadyumu, Vali Mustafa Masatlı’nın katıldığı törenle hizmete alındı.

Fuat Tosyalı Stadyumu Hizmete Alındı

Gündem   A+a-

 

Sarıseki Mahallesi`nde gerçekleştirilen açılışta, topa ilk vuruşu Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı birlikte yaptı. İskenderun Fuat Tosyalı Stadyumu`nda loca, VIP, engelli ve refakatçi alanı, soyunma odaları ve 3 kafeterya yer alıyor.
 
105×68 metre saha ölçülerine sahip stadyum İskenderun’daki futbol kulüplerine hizmet verecek olan tesisi İskenderun’a kazandıran Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Fuat Tosyalı Stadyumu’nun bölgemize, kentimize ve kıymetli hemşerilerimize, sporseverlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” derken, açılışa katılan herkese teşekkür etti.
 
Hatay Valisi Mustafa Masatlı da, peş peşe açılışlarla şehre kattığı değerden ötürü Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
 
Törene AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Tosyalı Ailesi, Başkan Adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet