Skip Navigation Links

ÖNTÜRK MOBİLYANIN KALBİNDE İSTİHDAM SÖZÜ VERDİ

“İŞVEREN İLE İŞ ARAYAN ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ”

ÖNTÜRK MOBİLYANIN KALBİNDE İSTİHDAM SÖZÜ VERDİ

Politika   A+a-

 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’da mobilyanın kalbi olarak nitelendirilen MOBSAN’da HBB’nin istihdama tam destek olacağını söyledi.
 
Bir şehirde işçi arayanların çoğalmasına rağmen hala işsizlik sorununun olmasının büyük bir sorun oluşturduğunun altını çizen Öntürk, meslek garantili kurslar açacaklarını ve gençleri iş gücüne kazandırarak aile kurumunu güçlendireceklerini söyledi.
 
HBB’nin açacağı kurslar ile işverenler ve iş arayanlar arasında köprü görevi göreceğini de kaydeden Öntürk, “Hatay’da nereye gidersem gideyim vatandaşlar bizden en çok iş isteğinde bulunuyor. Aynı zamanda işverenlerimizin de kalifiye eleman arayışları var. Biz Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak açacağımız istihdam garantili kurslar ile gençlerimizi uzmanlık alanlarına göre işlere yerleştirip süreç boyunca da takip edeceğiz. 6 ay boyunca da maaşlarını vereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
HATAY NASIL YÖNETİLİR HERKESE GÖSTERECEĞİZ
 
Hatay’ı 10 yıldır kaderine terk eden bir HBB yönetimi mevcut. Biz 1 Nisan itibariyle devralacağımız HBB’yi halka hizmet prensibi ile tüm kaynaklarını halkın yararına kullanır hale getireceğiz. Tüm sektörlerimize dev kompleksler oluşturarak işletmelerimizi koruyan adımlar atacağız. Antakya’mızın mobilyasını markalaştırarak dünyadaki mobilya sektörü pastasından daha fazla pay alır hale getireceğiz. Üreteceğimiz konutlar ile kimseyi açta ve açıkta bırakmayacağız. Sizlerin desteği ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin nasıl yönetileceğini herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet