Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji Futsal Takımı’nın Büyük Başarısı Muhteşem Gösteri İle Kutla

Yükseliş Koleji Futsal Takımımız, İskenderun Şampiyonluğu, Hatay İl Şampiyonluğu ve Karaman’da elde ettiği Bölge Şampiyonluğu ile gururumuz oldu!

Yükseliş Koleji Futsal Takımı’nın Büyük Başarısı Muhteşem Gösteri İle Kutla

Eğitim   A+a-

Yükseliş Koleji Futsal Takımı’nın Büyük Başarısı Muhteşem Gösteri İle Kutlandı !
 
 Yükseliş Koleji Futsal Takımımız, İskenderun Şampiyonluğu, Hatay İl Şampiyonluğu ve Karaman’da elde ettiği Bölge Şampiyonluğu ile gururumuz oldu! Bu muhteşem başarıları, okulumuzun konferans salonunda unutulmaz bir törenle kutladık. 
 
Genel Müdürümüz Aykut Davut ÖKTEM, açılış konuşmasında, “Eğitimdeki başarımız kadar sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarımız da devam edecek. Bu süreçte, siz değerli gençlerimizin azmi ve kararlılığı ile daha pek çok başarıya imza atacağımıza inancım tam. Yükseliş Koleji olarak, vizyon ve misyonumuz gereği, bu alanda öncü olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin bu büyük başarısını, hayatlarının her alanında aynı özveri ve kararlılıkla sürdürmelerini dilerim. Türkiye Yarı Finalleri’nde tüm takımımıza gönülden başarılar dilerim.” diyerek, öğrencilere olan inancını ve desteğini ifade etti. 
 
Kurucumuz Nuri Üysen, etkinliğin sonunda video mesajıyla bağlanarak, başarılarından dolayı öğrencilerimize içtenlikle teşekkür etti. Bu yolculukta onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Azminiz ve kararlılığınız, bu başarıları mümkün kıldı. Unutmayın, büyük hayaller, büyük başarıları beraberinde getirir. Yükseliş Koleji olarak her zaman yanınızdayız, destekçiniziz.
 
Kutlama, tüm öğrencilerimizin Genel Müdürümüz Aykut Davut ÖKTEM tarafından tebrik edilmesi ve bu özel anın fotoğrafla taçlandırılması ile sona erdi. Bu tarihi başarının parçası olan herkese sonsuz teşekkürler! #YükselişKoleji #futsalşampiyonları
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet