Skip Navigation Links

31 MART’TA HATAY’IN KURTULUŞ MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ

Cumhur ittifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart’ta verecekleri Hatay’ın kurtuluşu mücadelesine herkesin destek olmasını istedi.

31 MART’TA HATAY’IN KURTULUŞ MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ

Politika   A+a-

 Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart’ta verecekleri Hatay’ın kurtuluşu mücadelesine herkesin destek olmasını istedi.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının da katıldığı iftar programında 10 yıldır kente hizmet etmeyen beceriksiz bir HBB yönetiminden kurtulmalarına 6 gün kaldığını kaydeden Öntürk, hemşehrileri ile iftarda bir araya geldi.
 
İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Öntürk, Kırıkhan’dan rekor oy beklediğini belirtti.
 
KIRIKHANLILARDAN EVLATLARINA TAM DESTEK BEKLİYORUM
 
Hatay’ın her köşesinin su, yol, altyapı problemleri ile boğuştuğunu, bu sorunlardan en fazla Kırıkhanlı hemşehrilerinin bedel ödediğini kaydeden Öntürk, 31 Mart’ın Hatay halkına çile çektirenlere bedel ödetme günü olduğunu söyledi.
 
Kırıkhan’ın bu seçimde Hatay’da oy rekorunu kırmasını isteyen Öntürk; “31 Mart’ın ardından inşallah şehrimizi inşa ve ihya edeceğiz. 10 yıldır hizmet etmeyen bir yapıya karşı vereceğimiz mücadelede rabbim bizleri muzaffer kılsın, Allah birliğimizi bozdurmasın. Sizlerden Kırıkhan’ın bir evladı olarak evladınıza, kardeşinize sahip çıkmanızı, bizleri Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde rekor oyla desteklemenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet