Skip Navigation Links

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği 256 Aileye Ramazan Kolisi Dağıttı

İSKENDERUN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BUNU HEP YAPIYOR

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği 256 Aileye Ramazan Kolisi Dağıttı

Gündem   A+a-

 İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği yardım kolisi dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi.
 
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen’in öncülüğünde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi 256 aileye ramazan kolisi yardımında bulunduklarını belirtti.
 
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen,” “İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulumuzla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere geçen sene dağıttığımız koli sayısından iki katı daha fazla bu yıl dağıtımını yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.İskenderun’umuz 6 Şubat’ta çok büyük acılar ve yıkımlar yaşadı. Vatandaşımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek tek gayemiz. Bizlere bu konu da yardımcı olan tüm sponsorlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar, İyi ki İskenderunluyuz, İyi ki Fenerbahçeliyiz. Ne Mutlu Türküm diyene” diye konuştu.
 
Ramazan Kolisi alan ihtiyaç sahibi aileler de, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen nezdinde dernek yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet