Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda!

Yükseliş Koleji, eğitimde olduğu gibi sporda da öğrencilerinin başarılarını destekleyerek önemli bir başarıya daha imza attı.

Yükseliş Koleji Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda!

Eğitim   A+a-

 İskenderun ve ardından Hatay'da düzenlenen şampiyonaların ardından bölgesel şampiyon olan erkek futsal takımımız, Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Bu başarı, kolejin spor alanına verdiği desteğin ve sporcularımızın azminin bir göstergesidir.
 
Yükseliş Koleji olarak, gençlerimizin her yönüyle gelişimine büyük önem veriyoruz. Spor, bu gelişimin temel taşlarından biri olarak, öğrencilerimize disiplin, takım ruhu ve azmin değerini öğretmektedir. Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek öğrencilerimize kolejin tam desteği ile yanlarında olacağız ve onların her zaman en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamayı amaçlıyoruz.
 
Kurucu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem “Bu başarıya katkıda bulunan değerli hocalarımıza ve her zaman desteklerini esirgemeyen velilerimize özel bir teşekkürü borç biliriz. Onların sayesinde, bu yolculuğu başarı ile tamamlamak mümkün oldu. Yükseliş Koleji, akademik başarıların yanı sıra spordaki üstün başarılarıyla da öğrencilerinin en iyi şekilde yetişmesi için çalışmaktadır. Bu başarı yolculuğunda, öğrenci sporcularımıza başarılar diliyor, hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet