Skip Navigation Links

'İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yardımlarını Katlayarak Arttırıyor’

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği geleneksel olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da depremzedelere Ramazan kolisi yardımında bulundu.

'İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yardımlarını Katlayarak Arttırıyor’

İskenderun   A+a-

 
İhtiyaç sahibi 256 aileye ramazan kolisi yardımında bulunduklarını belirten İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen,” “İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ramazan kolisi dağıtımı etkinliğimizi bu yıl da gerçekleştirmekteyiz. Yönetim Kurulumuzla birlikte ihtiyaç sahibi 256 aileye Ramazan kolisi dağıtımı gerçekleştireceğiz. Geçen sene dağıttığımız koli sayısından iki katı daha fazla bu yıl dağıttığımız koli sayısı…
 
İskenderun’umuz 6 Şubat’ta çok büyük acılar ve yıkımlar yaşadı. Vatandaşımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek amacıyla her yıl dağıttığımız koli sayısını bu yıl ikiye katladık. Bizlere bu konu da yardımcı olan tüm sponsorlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar, İyi ki İskenderunluyuz, İyi ki Fenerbahçeliyiz. Ne Mutlu Türküm diyene.” şeklinde konuştu.
Ramazan Kolisi aldıkları için mutluluklarını belirten ihtiyaç sahibi aileler de İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen nezdinde dernek yönetim kurulu üyelerine ve bütün emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet