Skip Navigation Links

PRİME MALL ANTAKYA DA YIKILACAK

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan, yemek alanı ve sinemaları tamamen yıkılan Primemall Antakya Alışveriş Merkezinin

PRİME MALL ANTAKYA DA YIKILACAK

Gündem   A+a-

 
06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan, yemek alanı ve sinemaları tamamen yıkılan Primemall Antakya Alışveriş Merkezinin tekrardan açılmayacağı uzun zamandır herkes tarafından dile getiriliyordu.
 
Antakya merkezde bulunan Palladium AVM’nin yıkılmasının ardından kentin tek AVM’si konumunda kalan Prime Mall AVM’nin de yıkılacağı öğrenildi. Kent halkının yıllardır vazgeçilmezi olan, yemek katından oyun alanına, giyim ve mücevherattan teknoloji mağazalarına değin her zevke hitap eden Palladium AVM ile ilgili edindiğimiz bilgilere göre çalışanların iş akdine son verildi. Açılacak dedikoduları uzun süreden beri kent gündemini meşgul eden ve adeta yılan hikayesine dönen AVM’nin sigortadan parasını almaya çalıştığı, ancak alamayınca tüm çalışanlarının iş akitlerine son verildiği öğrenildi. Geçen günlerde Alışveriş Merkezi yönetim ekibinin toplu olarak işten çıkarması da bu iddiaları güçlendirir nitelikte görünüyor.
 
PRİME MALL AVM DE MAZİ OLDU
 
Özellikle yemek katlarının ve sinema katının tamamen yıkıldığı ve geri kalanının da ağır yara aldığı AVM yönetimi hasarın bedelini sigortadan alamadı. Geri dönüş için gün sayan AVM personelleri alınan yıkım kararı ile adeta yasa büründü. K Antakya’da bulunan bir AVM’nin yıkılması, diğerinin de hasar alması sonrasında bir yılı geçen sürede tadilata başlanmaması ve belki de yeniden açılmayacak olması tüm Antakyalıları derinden üzüyor.
 
YEREL ESNAF İSE KARARA SEVİNDİ
 
Yıllardır işlerini AVM’lere kaptıran Hataylı esnaflar ise iki AVM’nin de yıkılacak olmasının esnaf lehine daha iyi olacağını söylediler. Vatandaşların daha uygun olmasından dolayı kalitesiz de olsa AVM’lerden alışveriş yapmasının kendilerine büyük darbe vurduğunu belirten Hataylı esnaflar, ikinci AVM’nin de yıkılacak olmasının kendileri için büyük fırsat olduğunu ve bir daha Hataylı yetkililerin AMV yapılmasına izin vermemesi gerektiğini belirttiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet